Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Agenda van Arcada Beauty & Nature   arrow

Tijdens de zomermaanden geef ik een aantal mini-workshops geef ik in het kader van de Arcada Summerschool-actie. Voor deze mini-workshops geldt uitsluitend tijdens deze zomeractie, die duurt tot 31 augustus 2018, een speciale prijs.
Neem contact op voor informatie!
Vanaf september zijn de normale prijzen weer van toepassing.

Aromatherapie en HSP (Hooggevoeligheid)

Locatie: De Broodfabriek, Rijswijk

Dagen: zaterdag 8 september & zondag 9 september 2018

Website: paranormaalalternatief.nl

Om lange rijen te vermijden kun je online toegangskaarten kopen. Gebruik daarbij de kortingscode BEWEEGINSEPT18. Hiermee kosten je kaarten slechts €5.00 per stuk!

Paranormaal Alternatief is hét spirituele event van Nederland met 250 stands voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties.

Op de Paranormaal Alternatief beurs ben ik aanwezig met een stand waar je me vindt met mijn geliefde essentiële oliën en een leuke beursaanbieding speciaal voor bezoekers van de beurs.

Tijdens de workshop behandel ik diverse mogelijkheden om met hooggevoeligheid om te gaan.
Aromatherapie kan je namelijk helpen je om op een natuurlijke manier om te gaan met HSP. In deze workshop vertel ik welke essentiële oliën je daarbij kunt gebruiken en leg ik uit wat hun werking is. De essentiële oliën bieden hierin de mogelijkheid om te beschermen, te aarden en beter los te laten en te herstellen. Na een of meerdere behandelingen kom je een stuk beter in je vel te zitten en worden sommige vormen van hooggevoeligheid niet langer meer ervaren als een groot probleem.

Natuurlijk geef ik deze workshop vanuit mijn lange ervaring met essentiële oliën en aromatherapie. Ik geef informatie, tips en praktijkvoorbeelden. Na de workshop kun je bij de stand persoonlijk advies inwinnen of een afspraak maken ter kennismaking met de uitzonderlijke werking van essentiële oliën en aromatherapie.

Datum

Dagen: zaterdag 8 september & zondag 9 september 2018
Tijden: 10:00u – 17:00u

Locatie

Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Tijdsduur van de workshop

ca. 45 tot 60 minuten

Datum, tijd en locatie van de workshop

Zaterdag 8 september om 14:00u in zaal Zinrijk

Entreeprijs

Volg deze link voor informatie over entreeprijzen op de website van De Broodfabriek
Gebruik kortingscode BEWEEGINSEPT18 voor €2.00 korting per kaart!

Ga op koopjesjacht in onze geheel vernieuwde webshop

Bij een bestelling van €50 of meer krijg je van ons een kleine attentie cadeau!

Op zaterdag 8 september 2018 geef ik een (gratis) workshop 'Aromatherapie en HSP' tijdens de Paranormaal Alternatief beurs in De Broodfabriek in Rijswijk. Koop je toegangskaarten nu online met kortingscode BEWEEGINSEPT18

Sluiten

preloader