Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Neutrale Tucuma Virgin Butter

25.00125.00

Neutrale Tucuma Virgin Butter

Tucuma Butter is een uitstekend verzachtend middel en brengt zachtheid op de huid zonder de poriën te verstoppen

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Neutrale Tucuma Virgin Butter

Beschrijving: Tucuma-boter wordt gemaakt van de zaden en olie van de pulp geproduceerd uit het zaad van de Tucuma-vrucht. Omdat ze van dezelfde familie zijn als de palm van Murumuru, hebben deze boters vergelijkbare eigenschappen. De hoge niveaus van laurine, myristische en oleïne vetzuren van Tucuma Butter bieden een uitstekend huidgevoel en vochtbinding, terwijl hoge niveaus van carotenoïden een antioxiderende en beschermende werking bieden. Tucuma Butter is een uitstekend verzachtend middel en brengt zachtheid op de huid zonder de poriën te verstoppen.

Gebruik: Gewoonlijk gebruikt in haarmaskers en afwerkingscrèmes, huidcrèmes, huidbalsems, lotions, lipsticks en lippenbalsems.

Huidtype: Droge, gevoelige, problematische huid. Droog, beschadigd haar.

Land van herkomst: Amazone regenwoud / Brazilië

Producttype: 100% pure boter

Aanbevolen gebruik: het is in olie oplosbaar (niet in water) en wordt meestal opgenomen via de oliefase bij het bereiden van emulsies. Het heeft geen bekende onverenigbaarheden.

Opslag: het dient op een koele, donkere plaats te worden bewaard en heeft een houdbaarheid tot 24 maanden na opening indien op de juiste manier bewaard.

Belangrijke opmerking: alleen voor uitwendig gebruik. Houd uit de buurt van kinderen en ogen. De verstrekte informatie is alleen voor educatieve doeleinden. Het uiterlijk van deze boter kan van batch tot batch licht variëren vanwege de natuurlijke ingrediënten die in dit product aanwezig zijn.

Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader