Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Neutrale Soya Butter

9.9529.75

Neutrale Soya Butter

Gewoonlijk gebruikt in massageboter, lichaamsbalsem, zeep, crèmes, lotions, body butters.

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Neutrale Soya Butter

Beschrijving: Sojaboter wordt gemaakt van sojabonen en is wit van kleur met een zeer milde geur. Sojabonen zijn extreem rijk aan lecithine, sterolines, vitamine E, omega-3-vetzuren en isoflavonen. Het dringt gemakkelijk in de huid waardoor het een effectieve hydraterende stof wordt. Het hydrateert en vult de lipidebarrière van de huid aan om vocht vast te houden terwijl droge, geschaafde en beschadigde huid wordt verzacht. Gebruik het in uw haarverzorgingsproducten voor extra conditionering en glans.

Gebruik: Gewoonlijk gebruikt in massageboter, lichaamsbalsem, zeep, crèmes, lotions, body butters. Gebruik het in uw haarverzorgingsproducten voor extra conditionering en glans.

Huidtype: gevoelige, volwassen, droge, beschadigde huid en haar.

Land van herkomst: Canada

Producttype: 100% pure boter

Aanbevolen gebruik: het is in olie oplosbaar (niet in water) en wordt meestal opgenomen via de oliefase bij het bereiden van emulsies. Het heeft geen bekende onverenigbaarheden.
 
Opslag: het moet op een koele, donkere plaats worden bewaard en heeft een houdbaarheid tot 24 maanden na opening wanneer het op de juiste manier wordt bewaard.

Belangrijke opmerking: alleen voor uitwendig gebruik. Houd uit de buurt van kinderen en ogen. De verstrekte informatie is alleen voor educatieve doeleinden. Het uiterlijk van deze boter kan van batch tot batch licht variëren vanwege de natuurlijke ingrediënten die in dit product aanwezig zijn.

Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader