Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Neutrale Shea Butter, Bio

15.0049.50

Neutrale Shea Butter, Bio

Shea Butter wordt geprezen om zijn helende, beschermende en hydraterende eigenschappen.

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Neutrale Shea Butter, Bio

Beschrijving: Shea Butter wordt gewonnen uit de karitéboom. Na verfijning heeft het een zeer lichte gele kleur en bijna geen geur, maar de toepassingen blijven hetzelfde als in zijn ongeraffineerde staat. Shea Butter wordt geprezen om zijn helende, beschermende en hydraterende eigenschappen. Rijk aan kaneelzuur, het beschermt naar verluidt de huid tegen UV-stralen en wordt daarom vaak opgenomen in huidverzorgingsproducten voor na-zon-verzorging. De eerste keuze in natuurlijke huidverzorging en fijne lichaamsverzorgingsproducten, deze boter vormt een ademende, waterbestendige film en is het leidende natuurlijke product voor hydratatie.

Gebruik: Gewoonlijk gebruikt in zepen, lippenbalsems, body- en massaboters, lichaams- en handlotions, scheerpreparaten, gezichtsverzorgende middelen en badoliën.

Huidtype: alle huid- en haartypen, maar met name voor droge, rijpe huid en haar

Land van herkomst: Ghana

Producttype: 100% pure boter

Aanbevolen gebruik: het is in olie oplosbaar (niet in water) en wordt meestal opgenomen via de oliefase bij het bereiden van emulsies. Het heeft geen bekende onverenigbaarheden.

Opslag: het moet op een koele, donkere plaats worden bewaard en heeft een houdbaarheid tot 24 maanden na opening wanneer het op de juiste manier wordt bewaard.

Belangrijke opmerking: alleen voor uitwendig gebruik. Houd uit de buurt van van kinderen en ogen. De verstrekte informatie is alleen voor educatieve doeleinden. Het uiterlijk van deze boter kan van batch tot batch licht variëren vanwege de natuurlijke ingrediënten die in dit product aanwezig zijn.

Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader