Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Neutrale Shampoo, 1 liter

19.75

Neutrale Shampoo

Deze basis-shampoo is het startpunt voor het samenstellen en creëren van milde en zachte reinigingsmiddelen voor alle verschillende haartypes

Verpakking kan afwijken van die op de afbeelding

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie

Beschrijving

Neutrale Shampoo

Kenmerken: Deze basis-shampoo is het startpunt voor het creëren van milde en zachte reinigingsmiddelen voor alle verschillende haartypes.
Ethoxylate-vrij; vrij van siliconen en kunstmatige kleuren

Ingrediënten: Aqua, natriumlauroylmethylisethionaat, cocamidopropylbetaïne, Laurylglucoside, natriummethylisethionaat, fenoxyethanol, natriumlauroylisethionaat, natriumbenzoaat, trinatriumsulfosuccinaat, poplyquaternium-10, laurinezuur, zinkdilauraat, trinatriumethyleendiamine dissisaat, natriumlauraat.

Conservering: deze formule bevat voldoende conserveermiddel om twee tot drie jaar houdbaar te zijn onder normale omstandigheden.
Als u echter meer dan 10% extra producten wilt toevoegen of het product wilt verdunnen door meer dan 10% water toe te voegen, raden we aan om een ​​extra 0,1% conserveringsmiddel (per 10% toegevoegd materiaal) toe te voegen, zoals Plantaserv P of Plantaserv Q.

Aroma: Ongeparfumeerd

Geuring: de mogelijkheden zijn eindeloos met dit product, wees creatief en experimenteer met je favoriete oliën.
Om uw eigen unieke shampoo en / of conditioner te maken, gebruikt u gewoon de onderstaande informatie om te bepalen welke oliën het meest geschikt zijn voor uw eigen haartype en vervolgens uw eigen blend te maken.

Kies hieronder een of meer van de essentiële oliën voor uw haartype of maak uw eigen mengsel.

Meng de door u gekozen essentiële oliën in een kleine hoeveelheid shampoo of conditioner en meng deze vervolgens in de rest van uw basisprodyct.
Voor elke 100 ml shampoobasis wordt aanbevolen dat u ongeveer 10 tot 15 druppels essentiële oliën toevoegt.

Normaal haartype: Romeinse kamille, lavendel, geranium, mandarijn, neroli, rose bulgaars, petitigrain

Voorgestelde formule

 • 3 druppels Geranium
 • 4 druppels mandarijn
 • 5 druppels lavendel
 • 3 druppels petitgrain

Vet haartype: Geranium, Rozemarijn, Cederhout, Cypress, Eucalyptus, Wierook, Grapefruit, Lavendel, Sandelhout, Jeneverbes, Citroen, Mandarijn, Patchouli, Teatree

Voorgestelde formule

 • 4 druppels bergamot
 • 3 druppels wierook
 • 4 druppels grapefruit
 • 4 druppels rozemarijn

Droog haartype: Romeinse kamille, lavendel, jasmijn, rozenmaroc, rozenhout, sandelhout, ylang-ylang

Voorgestelde formule

 • 8 druppels lavendel
 • 1 druppel roos maroc of jasmijn
 • 6 druppels ylang ylang

Kleur: niet gekleurd – heldere gelbasis

Gebruik: Om zo te gebruiken, neemt u de gewenste hoeveelheid basis shampoo en voegt u actieve ingrediënten, essentiële oliën en / of kleur toe voor uw specifieke doel en mengsel.
Giet een flinke hoeveelheid van de basis shampoo op uw hand (of direct op het haar) en masseer dit tot een rijk schuim ontstaat. Spoel en herhaal voor maximaal voordeel.

Kenmerken: Vrij stevige gel met de samenhang en het uiterlijk van een gel met een gemiddelde dikte.

Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.
preloader