Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Neutrale Murumuru Butter

19.7598.00

Neutrale Murumuru Butter

Murumuru-boter staat bekend om zijn ontstekingsremmende en bactericide eigenschappen

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Neutrale Murumuru Butter

Beschrijving: Murumuru-boter staat bekend om zijn ontstekingsremmende en bactericide eigenschappen; rijk aan linololiën die de huid en het haar voeden en vocht bevorderen. Een krachtig reparatiemiddel voor de huidbarrière en intense natuurlijke hydraterende crème die vaak wordt gebruikt om de elasticiteit van beschadigde en verouderende huid te herstellen. Als uitstekend verzachtend middel helpt het de huid om water vast te houden door een beschermende film te maken – ideaal voor eczeem en psoriasis. Het kan worden gebruikt om glans en zachtheid te herstellen en tegelijkertijd de flexibiliteit voor droog, broos en beschadigd haar te verbeteren.

Gebruik: Gewoonlijk gebruikt in shampoos, zepen, crèmes, conditioners, lippenstiften, deodorants en lotions.

Huidtype: Rijpe, problematische, droge, beschadigde en gebarsten huid. Droog, beschadigd, broos haar.

Land van herkomst: Amazone regenwoud

Producttype: 100% pure boter

Aanbevolen gebruik: het is in olie oplosbaar (niet in water) en wordt meestal opgenomen via de oliefase bij het bereiden van emulsies. Het heeft geen bekende onverenigbaarheden.

Opslag: dient op een koele, donkere plaats te worden bewaard en heeft een houdbaarheid tot 24 maanden na opening wanneer het op de juiste manier wordt bewaard.

Belangrijke opmerking: alleen voor uitwendig gebruik. Houd uit de buurt van kinderen en ogen. De verstrekte informatie is alleen voor educatieve doeleinden. Het uiterlijk van deze boter kan van batch tot batch licht variëren vanwege de natuurlijke ingrediënten die in dit product aanwezig zijn.

Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader