Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Neutrale Body Lotion

19.7535.00

Neutrale Body Lotion

Een rijke verzachtende basis die kan worden gebruikt als een moisturizer, of als basis voor het maken van uw eigen rijke verzachtende crèmes of lotions

Verpakking kan afwijken van die op de afbeelding

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Neutrale Body Lotion

Kenmerken: Een rijke verzachtende basis die kan worden gebruikt als een moisturizer (emoliënt-type), of als een basis voor het maken van uw eigen rijke verzachtende crèmes of lotions. Deze lotion is vrij zacht en heeft de samenhang van een dunne crème.
Vrij van parabenen; Sulfaat vrij; propyleenglycolvrij, DEA-vrij en kunstmatig kleurloos.

Ingrediënten: Aqua, Helianthus Annus (Zonnebloem) Zaadolie, Polysorbaat 20, Cetearylalcohol, Phenoxyethanol, Carbomeer, Kaliumsorbaat, Natriumhydroxide

Conservering: deze formule bevat voldoende parabeenvrij conserveersysteem voor een houdbaarheid van twee tot drie jaar onder normale omstandigheden.
Als u echter meer dan 10% extra producten wilt toevoegen of het product wilt verdunnen door meer dan 10% water toe te voegen, raden we aan om een ​​extra 0,1% conserveringsmiddel (per 10% toegevoegd materiaal) toe te voegen, zoals Plantaserv P of Plantaserv Q.

Aroma: ongeparfumeerd

Geuring: Probeer 3 tot 7 druppels essentiële olie of geurige olie op 100 g bodylotion.
De mogelijkheden zijn eindeloos met dit product, wees creatief en experimenteer met je favoriete oliën.

Kleur: ongekleurd – witte basiskleur gemakkelijk gekleurd met wateroplosbare kleuren. Suggestie: maak een verdunde oplossing van in water oplosbare voedselkleuren in water. Probeer 1 tot 5 druppels verdunde kleuren op 100 g bodylotion.

Gebruik: Een rijke verzachtende basis die als een moisturizer (verzachtend type) kan worden gebruikt of als basis voor het bereiden van rijke verzachtende crèmes of lotions.
Om zo te gebruiken, neemt u de gewenste hoeveelheid bodylotion en voegt u actieve ingrediënten, essentiële oliën en / of kleur toe voor uw specifieke doel en mix.

Verpakking kan afwijken van die op de afbeelding

Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.
preloader