Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Neutraal Badschuim, 1 liter

19.75

Neutraal Badschuim

Heerlijk in een bubbelbad! Natuurlijk ook uitstekend te combineren met essentiële oliën!

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie

Beschrijving

Neutraal Badschuim

Geniet van een luxe bad of een verkwikkende douche met dit badschuim. Deze basis is speciaal samengesteld om extreem robuust te zijn. Essentiële oliën, geurige oliën, botanische extracten en verschillende grondstoffen kunnen worden toegevoegd om elk product aan te passen.
Kenmerken: Neutraal Badschuim is vrij van SLS, parabenen, propyleenglycol, siliconen en kunstmatige kleuren

Ingrediënten: Aqua, Natriumlaureth Sulfaat, Natriumchloride, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Natriumbenzoaat, Tetranatriumglutamaat Diacetaat

Specificaties: pH: 4,50 – 5,50

Vervaldatum: 2 jaar vanaf de fabricagedatum.

Conservering: deze formule bevat voldoende parabeenvrij conserveermiddel voor een houdbaarheid van twee tot drie jaar onder normale omstandigheden (koel, niet in direct zonlicht).
Als u echter meer dan 10% extra producten wilt toevoegen of het product wilt verdunnen door meer dan 10% water toe te voegen, raden we aan om een ​​extra 0,1% conserveringsmiddel (per 10% toegevoegd materiaal) toe te voegen. Bel met Arcada voor advies, indien gewenst.

Aroma: ongeparfumeerd

Geuring: Probeer 10 tot 17 druppels essentiële olie of geurige olie op 100g badschuim als een andere geur gewenst is.
De mogelijkheden zijn eindeloos met dit product, wees creatief en experimenteer met je favoriete oliën.

Gebruik: Reinigt en schuimt zachtjes in het bad.
Plaats een flinke hoeveelheid badschuim in het bad en ervaar een rijk en weldadig schuim.

TIP: Je huid zal met de toevoeging van een eetlepel basisolie op 100ml badschuim na de douche of het bad aanvoelen als de zachtste zijde!

Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.
preloader