Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Basis-olie: Teunisbloemolie

25.00135.00

Teunisbloem basisolie
Botanische naam: Oenothera Fiennis
Extractiemethode: koud geperst

Prijzen voor hoeveelheden groter dan 1 liter op aanvraag.

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie
Wissen

Beschrijving

Teunisbloem basisolie

Botanische naam: Oenothera Fiennis
Extractiemethode: koud geperst

Beschrijving: Teunisbloem (Evening Primrose) bevat hoge niveaus van GLA essentiële vetzuren en is goed voor de droge en rijpe huid. Het kalmeert ook de ontsteking en kan worden gebruikt bij roos. Kleine hoeveelheden worden vaak toegevoegd aan andere basisoliën voor verrijking.

Kleur: Medium Geel

Aromatische omschrijving: Teunisbloem heeft een zeer lichte, zoete geur maar blijft kenmerkend voor de meeste basisoliën

Algemeen gebruik: Teunisbloem (Engels: ‘Evening Primrose’) wordt gebruikt in de productie en in verdunning met andere basisoliën die geschikt zijn voor massage.

Consistentie: typisch en kenmerkend voor basisoliën.

Absorptie: Teunisbloem laat een zeer olieachtig gevoel achter op de huid.
 
Belangrijke opmerking: bovenstaande informatie wordt slechts verstrekt voor educatieve doeleinden: raadpleeg bij twijfel altijd eerst een terzake deskundige of een arts.

Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader