Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Basis-olie: Passiebloemolie

15.0059.50

Passiebloem basisolie
Botanische naam: Passiflora Incarnata
Wijze van extractie: koud geperst

Prijzen voor hoeveelheden groter dan 1 liter op aanvraag.

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Passiebloem basisolie

Botanische naam: Passiflora Incarnata
Extractiemethode: koud geperst

Passiebloemolie, Passiflora incanata, ook bekend als Maracuja-olie, is een superieur verzachtend middel dat rijk is aan vitamine C, calcium en fosfor. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren en de lichte textuur van passiebloemolie maken het tot een waardevolle bijdrage aan een breed scala aan producten voor persoonlijke verzorging die bedoeld zijn om de huid te voeden en droge huidaandoeningen te behandelen. Het wordt ten zeerste aanbevolen in hoofdhuid- en haarverzorgingsproducten om een ​​gezonde haargroei en verhoogde vitaliteit te bevorderen. Passiebloemolie is kalmerende en kalmerende en is geschikt voor opname in badverzorgingsproducten en producten die bedoeld zijn om ontspanning te bevorderen. De ontstekingsremmende, anti-kramp werkende en kalmerende eigenschappen maken het de favoriete olie voor gebruik in massagetoepassingen en formuleringen die bedoeld zijn om spierpijn en zwelling te verminderen.

Passiebloem is rijk aan Omega 6 en andere essentiële vetzuren. Het heeft ontspannende eigenschappen en wordt vaak gebruikt in massagevoorbereidingen om een ​​goede nachtrust te bevorderen. Onze passiebloem-olie is afkomstig uit Zuid-Afrika en wordt koud geperst en verfijnd.

Passiebloemolie is een sterk aanbevolen ingrediënt in producten voor:

  • Volwassen, ouder wordende huid,
  • Droge, gebarsten huid en andere huidaandoeningen,
  • Algemene huidverzorging,
  • Droog, broos en beschadigd haar,
  • Lip verzorging,
  • Spierpijn en zwelling,
  • Massage,
  • Ontspanning,
  • Slapeloosheid.
Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader