Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Basis-olie: Marula-olie

17.5098.00

Marula basisolie
Botanische naam: Sclerocarya Birrea
Extractiemethode: koud geperst, verfijnd
Herkomst: Zuid-Afrika

Prijzen voor hoeveelheden groter dan 1 liter op aanvraag.

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Marula basisolie

Botanische naam: Sclerocarya Birrea
Extractiemethode: koud geperst, verfijnd
Land van herkomst: Zuid-Afrika

Beschrijving: Marula-olie is een van de beste huidverzorgingsoliën van Afrika. Het is rijk aan antioxidanten en oliezuur. Marula-olie is een uiterst stabiele cosmetische olie. Het hoge gehalte aan palmitinezuur zorgt voor een beschermende coating op het huidoppervlak waardoor het een goede olie is voor patiënten met een droge huid. Het absorbeert snel, hydrateert de huid, geneest huidweefsel, vermindert roodheid, vermindert trans-epidermaal vochtverlies en verhoogt de gladheid van de huid. Gebruik marulaolie in formuleringen voor een droge, beschadigde huid en hydraterende haarbehandelingen. Het is ook een mooie, stabiele supervette olie voor zeep.

Kleur: lichtgeel tot goudgeel vloeistof.

Aromatische omschrijving: lichte olieachtige geur.

Gebruik: het is rijk aan antioxidanten en oliezuur, beide essentiële componenten voor het behoud van een gezonde huid. Met zijn combinatie van hoge voedingswaarde en uitstekende stabiliteit is Marula-olie een ideale en innovatieve keuze voor moderne cosmetische formules en als een basisolie voor aromatherapie.

Consistentie: typisch en kenmerkend voor basisoliën.

Absorptie: typisch en kenmerkend voor basisoliën.

Houdbaarheid: 2 jaar + (heeft een lange houdbaarheid vanwege de natuurlijke stabiliteit)

Belangrijke opmerking: bovenstaande informatie wordt slechts verstrekt voor educatieve doeleinden: raadpleeg bij twijfel altijd eerst een terzake deskundige of een arts.

Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader