Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Basis-olie: Amerikaanse Jojoba-olie

19.5098.00

Jojoba Amerikaanse basisolie
Botanische naam: Siminensia Chinensis
Plantendeel: zaden

Prijzen voor hoeveelheden groter dan 1 liter op aanvraag.

Voor tips en ideeën om dit basisproduct te gebruiken in recepten met essentiële oliën, kun je terecht op mijn website Transformerende Aromatherapie
Wissen

Beschrijving

Jojoba Amerikaanse basisolie

Botanische naam: Siminensia Chinensis

Plantendeel: zaden
Extractiemethode: koudgeperst

Jojoba-olie is een populaire toevoeging aan huidverzorgingsproducten en wordt vaak alleen als gezichtsolie gebruikt omdat het natuurlijk collageen bevat, dat vrijwel identiek is aan het collageen dat aanwezig is in onze huid. Jojoba is eigenlijk geen olie, maar een was en kan worden gebruikt als gezichtsolie en wordt snel opgenomen. Jojoba-olie is geweldig in massageoliën (mix ongeveer 50% met een andere basisolie naar keuze), haaroliën, zepen en huid- en haarpreparaten.

Wees voorzichtig: Houd uit de buurt van kinderen en ogen en controleer altijd of er medische omstandigheden zijn die een probleem kunnen veroorzaken. Zoek hulp als je twijfelt.

Belangrijke opmerking: bovenstaande informatie wordt slechts verstrekt voor educatieve doeleinden: raadpleeg bij twijfel altijd eerst een terzake deskundige of een arts.

Op mijn website Transformerende Aromatherapie vind je onder meer recepten voor het mengen van basisproducten met essentiële oliën.
Kijk ook eens naar het recept om je eigen basiscrème samen te stellen: deze kan dienen als basis voor je eigen unieke gezichtscrème, huidcrème of nachtcrème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader