Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Essentiële olie: Aura-sprays

16.95

Alle Aurasprays worden geleverd in een hoeveelheid van 100 ml. en inclusief een verstuiver.

Samenstelling

De oliën waarmee de sprays zijn samengesteld, vormen krachtig werkende essentiële oliemengsels. Ze zijn toegevoegd aan zuivere jojoba-olie voor een betere houdbaarheid.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Deze aurasprays zijn oliemengsels die je helpen bij allerlei zaken die je in je leven tegen kunt komen. Deze aura-sprays zijn eenvoudig te gebruiken en worden geleverd in glazen flesjes van 100 ml.

Aangezien dit puur natuurlijke aromamengsels zijn kun je ze ook toevoegen aan een body-mengsel. Je kunt deze olieën ook gebruiken voor het zalven van kaarsen.

Alle olierecepten zijn samengesteld met 100% pure natuurlijke oliën en gemengd op de juiste tijdstippen (denk bijvoorbeeld aan de verschillende maanstanden) om de kracht van de werking te versterken.

Extra informatie

Soort

Tegen Verwarring, Tegen Negativiteiten, Voor betere Concentratie, Voor Healing, Voor Financiële Transformatie, Voor Financiële Vrijheid, Voor het loslaten van Belemmeringen, Voor Aantrekking, Doorstroming I, Doorstroming II, Volg je Weg I, Volg je Weg II, Volg je Weg III, Aarden, Loslaten, Bescherming, Derde Oog versterking, In je Kracht Staan, Wegbrengen, Ontwikkeling Liefdevol Leiderschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader