Arcada Beauty & Nature

   
     06-20538691
paula@arcada.nl

Klik & Bel Direct

Arcada – Essentiële oliën, Bach Bloesem remedies, halfedelstenen, voedingsadvies   arrow

Essentiële oliën zijn geweldig! Toen ik ze ontdekte ging er een wereld voor mij open. In mijn blogartikel ‘Essentiële Oliën: ik houd ervan!‘ kun je lezen waarom.

In het kort:
Essentiële oliën zijn onttrokken aan planten. Aan essentiële oliën zijn geen kunstmatige stoffen toegevoegd (vandaar de benaming ‘essentieel’) en ze zijn dus 100% natuurlijk.
Je kunt essentiële oliën gebruiken voor een veelvoud aan ongemakken, zoals bijvoorbeeld slechte nachtrust, hooikoorts, een druk (vol) hoofd, bij een hormonale dis-balans of om de longen te versterken.

Maar hoe goed essentiële oliën ook lichamelijke ongemakken kunnen helpen oplossen of verminderen, het is altijd verstandig om daar meerdere behandelvormen bij te betrekken. Dat doe ik – natuurlijk – altijd in overleg. In de webshop kun je natuurlijk alle essentiële oliën vinden die ik regelmatig gebruik.

Bach bloesem wordt gebruikt om een eigenschap in jezelf, die je wilt proberen te veranderen, ook daadwerkelijk om te vormen. Bach bloesem remedies kunnen je dus de kracht geven om bewust bepaalde elementen in je leven waar je last van hebt of niet tevreden mee bent aan te pakken en te veranderen. Ik zeg altijd “Door de Bach-bloesemtherapie ben ik gaan praten“. Ook daar heb ik al een blogartikel over geschreven.
Een van de dingen waar Bach bloesem je mee kan helpen is om makkelijker ‘nee’ te zeggen tegen bepaalde situaties of tegen anderen in bepaalde situaties.

Ook halfedelstenen kunnen je in specifieke situaties ondersteunen. Soms willen mensen om uiteenlopende redenen geen Bach bloesem gebruiken. Soms is het gewoon makkelijker om halfedelstenen te gebruiken dan Bach bloesem. En in weer andere situaties kunnen halfedelstenen en Bach bloesem elkaars werking versterken of aanvullen.

One Response so far.

 1. Els schreef:

  Hoi Paula,

  Wat een leuke, vernieuwde site! Het is overzichtelijk en duidelijk te lezen met foto’s erbij!
  Ik ga snel weer eens kijken naar de olie en de Bach bloesemtherapie. Ik weet dat het heel goed werkt, want ik gebruik het regelmatig.
  Jouw olietjes zijn puur!
  Ook met je stenen werk ik en dat bevalt ook prima!

  Succes en groetjes Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader