Arcada Beauty & Nature

   
     010-4193212 | 06-20538691
paula@arcada.nl

Tap To Call

Agenda van Arcada Beauty & Nature   arrow

Massage- en Complementair Vakbeurs 2018

Op vrijdag 16 maart geef ik om 13:45u een introductieworkshop over Transformerende Aromatherapie op de Massage- en Complementair Vakbeurs 2018 in Hoevelaken.

Gebruik code  arcada  voor korting op je Entreetickets.

Ik beschouw het als een uitdaging om essentiële oliën samen met Bach Bloesem Remedies en helende stenen te gebruiken om beginnende storingen in de balans van het lichaam preventief te behandelen.

Om te leren hoe je deze methode met succes in je eigen praktijk kunt gebruiken, heb ik de semi-professionele cursus ‘Transformerende Aromatherapie’ ontwikkeld, waarin de complementaire werking van deze drie elementen wordt toegevoegd aan verschillende behandelwijzen, waaronder diverse massagevormen.
In de cursus laat ik deelnemers kennis maken met vele bekende en minder bekende oliën en met de manieren waarop deze in een behandeling gebruikt kunnen worden. Daarnaast krijg je veel waardevolle informatie over de oorsprong van verschillende oliën, de chemische samenstelling en de mogelijke mengvormen.

Zoals je tijdens een wijnproeverij kennis kunt maken met verschillende wijnen, zul je in deze korte workshop tijdens de Massage- en Complementair Vakbeurs 2018 een inkijkje krijgen in deze nieuwe cursus en krijg je de kans kennis te maken met een aantal minder bekende oliën.

Een uitgebreide hand-out – met inhoudelijke informatie en enkele gaschromatografische rapporten – zorgt ervoor dat je alles thuis nog eens rustig na kunt lezen.

Gebruik code  arcada  voor korting op je Entreetickets.
Reserveer meteen je entreeticket via EventBrite.

Datum

vrijdag 16 en zaterdag 17 maart
Openingstijden vrijdag en zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Locatie

Expo Hoevelaken
Koninginneweg 1
3871 JZ   Hoevelaken